Verzekering

Op zoek naar een goedkope autoverzekering?

Alles is het afgelopen jaar zo duur geworden: benzine, gas, elektriciteit, huur, boodschappen, de prijzen zijn enorm omhoog gegaan. Dan is het natuurlijk wel fijn als je op andere dingen wat geld kunt besparen, om die uitgaven op te kunnen vangen. Wij weten in ieder geval iets waar je redelijk simpel wat geld op kunt besparen: je autoverzekering. Vaak sluiten mensen een verzekering af en kijken er dan niet meer naar om, terwijl andere aanbieders na loop van tijd misschien een stuk goedkoper zijn. In dit artikel zetten wij een aantal goedkope autoverzekeringen voor je op een rij!

Goedkope Autoverzekering.nl

GoedkopeAutoverzekering.nl is een onafhankelijk platform. We zijn niet verplicht om autoverzekeringen bij één verzekeraar onder te brengen. Je bent vrij om een verzekering te kiezen die het beste bij jou past. Op goedkope autoverzekering wordt er naar jouw persoonlijke situatie en behoeften gekeken. Het kan ook zijn dat je deels bij de ene verzekeraar gedekt bent en deels bij een andere, net wat voor jou het meest gunstig is. Op die manier is er dus heel veel mogelijk wat bij andere verzekeraars niet zou kunnen. 

Autoverzekering bij Independer

Ook bij Independer is de kans groot dat je kunt besparen op je huidige autoverzekering. Bij deze aanbieder heb je een laagste prijs garantie, wat betekent dat je het verschil terug krijgt als je een identiek product bij een andere aanbieder voor een lagere prijs vindt. Bij Independer krijg je ook in de meeste gevallen een gratis extra dekking, zoals diefstaldekking en dekking van fysiotherapie na een ongeval. Dat maakt deze verzekering meer dan alleen een autoverzekering. Daarnaast kun je bij deze aanbieder al jouw vragen over je auto en de verzekering aan experts stellen. Telefonisch, via de mail of via de chat, net wat jij fijn vindt.

Interpolis autoverzekering via de Rabobank

Ben jij klant bij de Rabobank? Dan kun je voordelig een Interpolis autoverzekering afsluiten. Wat uniek is aan deze verzekering, is dat accessoires onbeperkt mee worden verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan een dakkoffer, dure geluidsinstallatie, fietsendrager of bijzondere velgen. Een ander aspect aan deze verzekering dat je niet bij andere aanbieders ziet, is de vrije reparatiekeuze. Je kunt jouw auto altijd bij jouw eigen garage laten repareren en het wordt 100% vergoed, ook als deze garage niet is aangesloten bij het Interpolis-netwerk. Hoe meer schadevrije jaren jij rijdt met je auto, hoe hoger de korting wordt die je op je polis krijgt. En als je voor 22 november een autoverzekering afsluit via de Rabobank, krijg je een jaar lang 10% korting op je basisdekking.

Gerelateerde artikelen

Back to top button