Overig

Kies voor een professionele wasdroger

Als organisatie binnen de horeca, gezondheidszorg of bijvoorbeeld schoonmaakbranche krijgt u dagelijks te maken met grote hoeveelheden vervuild wasgoed. Denk bijvoorbeeld aan de handdoeken in een hotel, de schoonmaakhulpmiddelen na het reinigen van meerdere vakantiehuizen en het beddengoed binnen een zorginstelling. Vaak moet dit wasgoed een volgende dag opnieuw gebruikt kunnen worden; de voorraad aan handdoeken en beddengoed is immers niet oneindig. Om het wasgoed snel te kunnen verwerken, is het verstandig de aankoop van een professionele wasdroger te overwegen. Overigens is het gebruik van een professionele wasdroger niet alleen interessant voor uzelf. Plaats de wasdroger bijvoorbeeld ook op een recreatiepark, om uw gasten hier gebruik van te kunnen laten maken. 

Mogelijkheden bij een professionele wasdroger 

Professionele wasdrogers worden in verschillende modellen aangeboden. Het verschil zit hierbij voornamelijk in het formaat van de trommel. Kiest u voor een relatief klein model professionele droger met een trommel voor 9 tot 32 kilogram wasgoed, of gaat u voor een groot model? De grote professionele wasdrogers bieden een drommel voor 50 tot 90 kilogram. Een derde opties is een dubbele droger, waarbij u het wasgoed op verschillende temperaturen kunt laten drogen. Kleding wordt vaak op lagere temperatuur gedroogd, dan bijvoorbeeld uw beddengoed en handdoeken. Een dubbele professionele droger is ook een geschikte oplossing voor een studentencomplex of een recreatiepark, waar u bezoekers zelf wilt kunnen laten drogen. Ook een professionele warmtepompdroger met een trommel voor 9 tot 20 kilogram kan een optie zijn. 

Partijen die professionele wasdrogers aanbieden 

Er zijn verschillende partijen die professionele wasdrogers aanbieden. Een voorbeeld daarvan is LDL Laundry. Deze partij biedt witgoed van gerenommeerde partijen als IPSO en Merker aan. Het voordeel van dit witgoed is dat deze apparaten betrouwbaar zijn, weinig onderhoud nodig hebben en langdurig blijven functioneren. 

Kies voor een professionele wasdroger

Professionele wasdroger biedt verschillende voordelen 

De keuze voor een professionele wasdroger levert u verschillende voordelen op. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat de total cost of ownership bij een professioneel model veel lager liggen dan bij een particuliere variant uit de elektronicazaak. Een professioneel model verbruikt minder energie, wat het tot een duurzame keuze maakt voor ondernemers. Die duurzaamheid zit niet alleen in het lagere energieverbruik van professionele wasdrogers. Ook is het aantal draaiuren van deze machines veel groter, dan bij de kleinere particuliere drogers. Het apparaat hoeft hierdoor veel minder snel vervangen te worden. Niet onbelangrijk is het feit, dat professionele machines een groter aantal programma’s aanbieden. Zo vindt u bij ieder type wasgoed een geschikt programma. 

Combineer de professionele wasdroger met een wasmachine 

Het is verstandig om de professionele wasdroger te combineren met verschillende andere professionele machines. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met een professionele wasmachine. Een professionele wasmachine biedt vergelijkbare voordelen als de wasdroger. Niet alleen de machine blijft lang goed functioneren; ook uw wasgoed komt zonder schade uit het apparaat. Andere apparaten waarmee u de professionele wasdroger kunt combineren zijn een strijkrol, een droogkast en bijvoorbeeld een chemische reinigingsmachine. Een aanbieder van deze professionele wasdrogers kan u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button