Overig

De leukste cadeautjes voor iemand die ‘’alles al heeft’’

Jouw beste vriendin of vriend is jarig en je ziet het al weken met koeienletters in je agenda staan, maar op de een of andere manier kom je er maar niet aan toe om daadwerkelijk een cadeau voor hem of haar te kopen… Waarom? Omdat je bij god niet weet waar je moet beginnen met verzinnen wat hij of zij nog nodig heeft; jouw beste vriend of vriendin is namelijk iemand die ‘’alles al heeft’’. Opzich fijn natuurlijk, voor jouw beste vriend(in), maar wel ontzettend irritant wanneer je daar eens in de 365 dagen toch echt een cadeautje voor moet bedenken. Gelukkig zijn er een aantal cadeaus waar je er eigenlijk nooit écht te veel van kan hebben; lees snel met ons mee! 

That smells good

Je raadt het al; parfum! Van parfum kan toch nooit iemand genoeg hebben? Je kan ervoor kiezen om een geurtje te geven die hij of zij nog niet heeft; kan er lekker afgewisseld worden. Anderzijds kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een geurtje te kiezen die altijd gedragen wordt; hoeft de jarige in ieder geval de komende tijd geen nieuwe parfum meer aan te schaffen! Weet je niet zeker welke parfum gedragen wordt door jouw BFF? Ga dan voor een bon van de parfumerie; ook altijd goed! 

Bandjes voor een smartwatch! 

Wist je dat je eindeloos kan variëren met de bandjes van een smart watch? Heeft jouw beste vriend(in) een digitaal horloge en zie je hem of haar continu met hetzelfde bandje lopen, of wil je nóg meer variatie brengen in zijn of haar garderobe wat bandjes betreft? Dan is het een leuk idee om een nieuw Apple Watch bandjes, of nieuwe Samsung Watch Bands aan te schaffen! Zulke bandjes zijn universeel en dus vrij gemakkelijk te verwisselen; heeft jouw beste vriend of vriendin in een mum van tijd een ‘’nieuw horloge’’! 

Praktische cadeaus! 

Met praktische cadeaus kom je ook een heel eind wanneer je je beste vriend of vriendin graag blij wilt maken. Waarom? Omdat praktische cadeaus nou simpelweg wel eens kapotgaan, dus op zijn tijd een nieuwe is natuurlijk nooit mis. Een nieuw beddengoed? Nieuwe waterkoker? Nieuwe wekker? Je kan natuurlijk altijd navragen of er nog een praktische misser in het huis is. Kom je er echt niet uit? Dan zijn er genoeg winkels met leuke huis- tuin en keuken producten waar je een cadeaukaart van cadeau kan doen! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button