Ondernemen

Waarom kartonnen dozen ideaal zijn om te gebruiken voor jouw onderneming

Er zijn veel verschillende situaties waarin kartonnen dozen erg handig zijn. Als je bijvoorbeeld veel spullen hebt die je op moet bergen, kun je deze gemakkelijk in een doos doen. Vervolgens kun je de doos labelen en gemakkelijk wegzetten. Op deze manier blijven je spullen geordend en weet je precies wat je nog hebt staan. Daarnaast zijn er nog talloze manieren om kartonnen dozen te gebruiken voor je onderneming. In dit blog bericht willen we je graag meer vertellen over waarom kartonnen dozen ideaal zijn voor jouw onderneming.

Kartonnen dozen voor een bedrijfsverhuizing

Ga je verhuizen met je onderneming? Dan is het wel zo handig om genoeg kartonnen dozen in huis te hebben. De kartonnen dozen helpen je namelijk om alle spullen op een veilige manier van het ene naar het andere kantoor over te zetten. Daarnaast kunnen verhuisdekens natuurlijk ook niet ontbreken. Dit zijn dekens die speciaal gemaakt zijn om een verhuizing makkelijker te maken. Je kunt de dekens bijvoorbeeld tussen de meubels stoppen zodat deze elkaar niet beschadigen. Ook is het handig om de vrachtwagen of bestelbus met verhuisdekens te bedekken, zodat deze geen schade kunnen brengen aan de inhoud die je er in stopt. 

Verzenddozen voor de voorraad

Heb jij een winkel die ook online verkoopt? Dan ontkom je er niet aan om spullen op te sturen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je producten kapot gaan als je ze op gaat sturen. In dit geval zorg je ervoor dat je de spullen op een goede manier in een doos doet. De doos beschermt het product tegen het verzenden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de verzendmaatschappij de doos laat vallen, waardoor het kapot kan gaan. Zorg er daarom voor dat je altijd verschillende inpakmaterialen gebruikt om de doos te beschermen. Dit kunnen bijvoorbeeld schuim stukjes zijn of stukken bubbeltjesplastic. Zorg er tot slot voor dat je de doos op een goede manier dicht maakt. Met een goede rol tape kom je al een heel eind!

Sorteren van producten

Als je veel kleine producten hebt in de winkel, is het lastig om een goed overzicht te bewaren. Je kunt hiervoor kartonnen dozen gebruiken. De dozen zijn namelijk in allerlei verschillende soorten en maten te verkrijgen. Als je de doos aanschaft, kun je er met een stift direct opschrijven wat er in de doos zit. De doos vul je vervolgens met de kleine producten en je kunt erg gemakkelijk de producten uit de doos pakken als je ze nodig hebt. Uiteraard kun je de doos ook in een eigen kleur laten maken, zodat het perfect bij je winkel past!

Kartonnen dozen kun je hergebruiken

Heb je een doos gebruikt om iets voor een tijdje te bewaren, maar heb je de spullen nu niet meer nodig? Dan hoef je niet direct de doos ook weg te gooien. Je kunt de doos namelijk erg gemakkelijk weer schoonmaken om hem opnieuw te gebruiken. Je doet dit gemakkelijk met een droge doek. De doos is echter niet goed bestand tegen water. Zorg er daarom voor dat je nooit water gebruikt om de doos schoon te maken. Met een schone doek kom je al ver genoeg. Je kunt nu vervolgens de doos weer gaan gebruiken om nieuwe spullen op te bergen. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button