Ondernemen

Bedrijfsfeest organiseren: de voordelen van het organiseren van een bedrijfsfeest

Wist je dat… het organiseren van een bedrijfsfeest, naast dat het gewoon leuk en gezellig is, ook veel voordelen heeft voor jouw bedrijf op de lange termijn? Denk je dus al een tijdje aan een leuke manier om de waardering voor jouw personeel te uiten, of wil je personeel en zakelijke relaties op een ongedwongen manier kennis laten maken met elkaar? Dan is een bedrijfsfeest het perfecte evenement! Wij vertellen je in onderstaande punten waarom het geven van een bedrijfsfeest ook nog eens zijn vruchten afwerpt voor de gezondheid van jouw bedrijf:

1. Sociale contacten op het werk

Is na afloop van de Corona periode het thuiswerken standaard geïntroduceerd bij jullie in het bedrijf? Grote kans dat veel collega’s elkaar nu minder of helemaal niet meer zien op kantoor. Naast doen wat je leuk vindt, spelen collega’s vaak ook een grote rol in het werkplezier. Een bedrijfsfeest is daarom de ideale gelegenheid om kennis te maken met eventuele nieuwe werknemers en de sociale contacten tussen werknemers weer te herstellen. 

2. Zakelijke relaties versterken

Is er veel concurrentie op jouw vakgebied of wil je jouw samenwerkingen versterken? Denk er dan eens aan om zakelijke partners en relaties uit te nodigen op jullie bedrijfsfeest. Zo voelen deze relaties zich betrokken bij jouw bedrijf, medewerkers en wordt de persoonlijke band versterkt waardoor jij een grotere gunfactor hebt. Win-win!

3. Alle neuzen dezelfde kant op

Aan het einde van het jaar is het altijd goed om de neuzen weer dezelfde richting op te krijgen. Daarvoor is het houden van een bedrijfsfeest een goed idee! Als werkgever toon je interesse in de werknemers en beloon je hun harde werk met een leuk feest. Dit resulteert in een beter werksfeer, onderlinge communicatie en verbondenheid op de werkvloer. En zoals we allemaal weten, gemotiveerde en blije werknemers zijn de basis voor een gezond en goedlopend bedrijf.

Ben jij na het lezen van bovenstaande punten overtuigd van het geven van een knallend bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een bedrijfsfeest DJ met live entertainment! Liever een feest om de teambuilding te versterken? Dan is een feestquiz wellicht  iets voor jouw bedrijf. Vraag hier geheel vrijblijvend meer informatie aan met betrekking tot de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button