Ondernemen

Van sieraden tot marktplaats; hoe verkoop jij jouw bezittingen?

Of je nou al je bezittingen wil verkopen om ruimte in huis, de opslag of de garage te creëren, een aantal sieraden wil verpatsen zodat je iets minder krap bij kas zit, of spullen uit het huis wil doen omdat je wil minimaliseren en ontspullen, we geven je graag een aantal tips waar je vast en zeker wat aan hebt op het gebied van het verkopen van jouw bezittingen voor een lekkere prijs! Of je nu jouw juwelencollectie wil verkleinen, je zolderkamer opruimt of simpelweg gewoon wat extra geld wilt verdienen, we nemen je graag mee door een aantal effectieve ideeën; lees met ons mee! 

Sieraden verkopen bij een goudkoper

Sieraden die je niet meer draagt kunnen een waardevolle bron van inkomsten worden. Overweeg jij om jouw sieraden te verkopen, ga dan eens na of je jouw sieraden kan inwisselen bij een gerenommeerde goudkoper. Goudkoop professionals beoordelen je sieraden op hun waarde, gewicht en marktprijs en besluiten een eerlijke prijs in ruil voor jouw sieraden! Hiermee maak je financiële én praktische ruimte; twee vliegen in één klap! Onderzoek snel waar goud inkoop bij jou in de buurt mogelijk is (tip: bijvoorbeeld bij Feddema) en sla er je slaatje uit! 

Online verkopen via Marktplaats

Eerlijk is eerlijk, wie kent Marktplaats niet? Als je klaar bent om jouw ongewenste spullen een nieuw thuis te geven, is Marktplaats jouw digitale vriend. Zet je items op dit populaire online platform en bereik een groot publiek! Of het nu gaat om meubels, auto’s, elektronica of kleding; wanneer je gedetailleerde beschrijvingen in combinatie met goede foto’s plaatst, trek je waarschijnlijk binnen mum van tijd de aandacht van de kopers. Let wel!: Vergeet niet om eerlijk te zijn over de staat van de producten, voordat potentiële verkopers zich hier én bedrogen én teleurgesteld over voelen wanneer ze hun gekochte parel mochten ophalen. 

Garagesale; oud maar goud

De oude vertrouwde garage sale is een geweldige manier om lokaal spullen te verkopen. Sorteer alles wat je zou willen verkopen, prijs deze natuurlijk niet te duur (in the end wil je er natuurlijk gewoon van af…) en plaats een leuke verkoopstand op in je tuin of in je garage! Nodig mensen uit de buurt uit, en natuurlijk vrienden en familie. Doordat je voornamelijk bekenden uitnodigt, is dit een gezellige manier van spullen verkopen, en heb je uiteindelijk misschien ook nog wel eens meer kans om daadwerkelijk dingen te verkopen (iets met goodwill…?). Je kan er natuurlijk ook een heel feestje van maken; zet de borrel klaar op het eind van de zaterdagmiddag en maak er een gezellige boel van met z’n allen! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button