Ondernemen

Het perfecte relatiegeschenk voor jouw bedrijf

Het kan lastig zijn om aan het einde van het jaar weer een origineel relatiegeschenk voor jouw klanten te kiezen. Het liefste kies je een geschenk dat niemand anders geeft, een uniek en origineel cadeau waardoor de klant jouw bedrijf lang zal herinneren. Je denk misschien dat het perfecte relatiegeschenk niet bestaat, maar wij hebben het voor je gevonden. Met het benoemen van een ster maak je gegarandeerd een blijvende indruk. Bovendien is ook de prijs van het benoemen en registreren van een ster erg aantrekkelijk voor zo’n uniek en origineel cadeau.

Benoem een ster naar een klant of bedrijf

Een ster benoemen voor een zakenrelatie is waarschijnlijk het origineelste cadeau in het universum. Je kunt dit heel eenvoudig online regelen. Kies de naam die je de ster wilt geven en bepaal de constellatie en de sterdatum. Zo stel je een zeer persoonlijk cadeau samen voor een goede klant. Het is niet alleen een uitstekend eindejaarsgeschenk om de klant te bedanken voor de goede samenwerking. Een ster is bijvoorbeeld ook een zeer geschikt geschenk bij de opening van een nieuw bedrijf of een jubileum. Op die manier staat de datum voor eeuwig in de sterren geschreven.

Mooi vormgegeven cadeau

Natuurlijk wil je dat jouw relatiegeschenk er ook professioneel uitziet. Benoem je een ster, dan ontvang je een uitgebreid cadeaupakket boordevol informatie over de ster. Bovendien bevat het pakket een speciale envelop waarin het officiële certificaat kan worden tentoongesteld. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om die certificaat mooi in te lijsten, dat geeft het net iets meer cachet. Het cadeaupakket bevat ook uitgebreide informatie over de locatie van de ster. Want je geeft niet alleen symbolisch een ster cadeau, er wordt daadwerkelijk een unieke ster benoemd.

Mooi vormgegeven cadeau

De mooiste ster aan de hemel

Het is natuurlijk leuk om op papier een ster te hebben die naar jou of naar jouw bedrijf genoemd is, maar het is nog leuker om de ster met eigen ogen te zien. Op het certificaat staat de precieze locatie van de ster vermeld. Met behulp van een app op de smartphone – de OSR Star Finder app – kan je iedere ster die in het Online Star Register staat geregistreerd eenvoudig vinden aan de hemel. Dat maakt het werkelijk een uniek cadeau om te geven aan je zakelijke relaties. Bovendien is dit geschenk eerlijk geprijsd, waardoor het voor jou als ondernemer ook nog eens een financieel aantrekkelijk relatiegeschenk is om te geven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button