Ondernemen

De meest innovatieve bedrijven van Nederland

Story Highlights
  • Neem als mkb'er deel aan de competitie
  • Een jaar lang MKB Innovatiebedrijf van het jaar
  • Maximaal 250 werknemers en innovatie moet al verkrijgbaar zijn

De bedrijven die denken dat ze erg innovatief zijn kunnen elke twee jaar opnieuw deelnemen aan de KvK Innovatie Top 100. Je snapt het al, op deze lijst komen 100 bedrijven die iets nieuws in de markt gezet hebben. De competitie levert een winnaar op. Behalve waardering van experts is het als bedrijf een uitstekende manier om je te profileren. Wil je meedoen, dan moet je innovatie wel al verkrijgbaar zijn.

Goed zichtbaar voor heel Nederland

De KvK Innovatie Top 100 is bedoeld voor alle midden- en kleinbedrijven. In 2022 zal alweer de zestiende editie van deze competitie gehouden worden. Wil jij je als bedrijf nou eens echt profileren en ben je bezig iets nieuws in de markt te zetten, geef je dan op. Het is niet alleen leuk, het kan daarnaast ook een mooie bekroning zijn op de innovatie die je in de markt gezet hebt. Je maakt jezelf als bedrijf op de lijst van de meest innovatieve bedrijven van ons land ook goed zichtbaar. En dat voor heel Nederland.

Ideaal als je zoekt naar nieuwe investeerders

De lijst kan ook helpen als je zoekt naar nieuwe investeerders. Een topklassering op de lijst kan voor investeerders net het laatste zetje in de goede richting blijken. Bedrijven die deelnemen worden wat betreft de innovatie door deskundigen beoordeeld. Aan hun mening kun je als bedrijf ook echt iets hebben. Meedoen kan als je actief bent in het midden- en kleinbedrijf. Je bedrijf mag derhalve niet meer dan 250 werknemers hebben en er moet dus al een innovatie in de markt gezet zijn. Of je nou een familiebedrijf bent of een startende onderneming, iedereen uit elke branche kan gewoon deelnemen. Uiteraard moet je als je mee wilt doen ingeschreven staan bij de organisator, de Kamer van Koophandel dus.

Originaliteit, verkrijgbaarheid en groeipotentieel

De KvK Innovatie Top 100 is er vooral om bedrijven in de etalage te zetten en iedereen te wijzen op de kracht van innovatie. Doe je mee? Dan wordt jouw inzending beoordeeld op zaken als originaliteit, verkrijgbaarheid, omzet en groeipotentieel. De winnaar mag zich MKB Innovatie Bedrijf van het Jaar noemen. Als je bovenaan de lijst staat, dan word je uiteraard beloond. In elk geval krijg je alle kans om je als bedrijf te profileren, gaat een expert met je kijken naar een eventueel volgende stap. Meer dan bij welke andere competitie geldt hier echter dat de eeuwige roem die je het oplevert, onbetaalbaar is en je alleen maar winst kan brengen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button