Beleggen

Top 5 horloges om te kopen als belegging 

Ben je van plan om te gaan beleggen in horloges? Dat snappen we helemaal, want horloges zijn een solide belegging. Als je voor de juiste modellen en merken kiest, zullen ze niet snel minder waard worden. Maar hoe zorg je nu dat je voor die goede merken en modellen kiest? Wat vooral belangrijk is, is genoeg onderzoek doen naar de markt. Zo kun je een goed onderbouwde schatting maken van de toekomstige vraag. In dit artikel helpen we je alvast op weg door 5 horloges voor je op een rij te zetten die zeker een goede belegging zullen zijn!

1. De Omega Seamaster 

Omega is al jaren een solide merk op de markt en is dus een goede keuze voor jouw belegging. De horloges uit de Omega Seamaster collectie zijn een uithangbord voor innovatie en producten van hoge kwaliteit. Deze collectie is vooral bekend door de 007 James Bond horloges, die zorgen voor een mysterieuze en stoere uitstraling. James Bond is natuurlijk een tijdloze naam die altijd populair zal blijven, wat deze collectie een goede basis maakt voor jouw beleggingen. De aankoopprijzen van deze horloges variëren tussen de 6000 en 20.000 euro. 

2. De Breitling Superocean 

Voor mensen die graag tijd in het water doorbrengen, is de Breitling Superocean collectie de beste keuze. Het zijn duurzame horloges die de nieuwste techniek bevatten, de perfecte investering dus. Het merk Breitling komt uit Zwitserland, net als de meeste succesvolle horlogemerken. Het speciale aan de Superocean collectie, is dat de horloges zijn ontwikkeld voor de professionele duiker. De horloges hebben namelijk een waterdichtheid die tot de 2000 meter diep gaat. Dat is dan ook de reden dat de horloges niet snel minder waard zullen worden, ze zijn hier namelijk behoorlijk uniek in. 

3. Rolex Sky-Dweller 

Als je graag wil gaan investeren in horloges, kan een Rolex horloge natuurlijk niet uit jouw collectie ontbreken. Dit horloge is ideaal voor het reizen over de wereld. Je kunt namelijk verschillende tijdzones instellen en makkelijk de datum en tijd aanpassen. Daarnaast is de Sky-Dweller voorzien van een jaarkalender, zodat jij al jouw reizen ruim vooruit kunt plannen. Voor zakenmensen zal dit horloge hierdoor altijd populair blijven. 

4. Patek Philippe Nautilus ref. 5711/1A

Wil je gaan investeren in een horloge uit de hogere prijscategorie? Dan is de Patek Philippe Nautilus ref. 5711/1A perfect voor jou. De horloges uit de Nautilus collectie kosten meer dan een ton en dat is natuurlijk niet voor niets. De collectie bestaat inmiddels als 40 jaar en heeft een geschiedenis van chique en sportieve modellen. 

5. Richard Mille RM52 Troubillon Skull

Voor een horlogemerk is Richard Mille nog redelijk jong. Het merk is namelijk ontstaan in het jaar 1999. Onder verzamelaars is het merk binnen no-time erg geliefd geworden, onder andere door de unieke modellen en de innovatieve designs.

Gerelateerde artikelen

Back to top button